Dygtig og erfaren cykelmekaniker tilbyder cykelreparation

Trænger din cykel til et eftersyn eller til at blive repareret?

​Hos Mosquito Cykel Center har vi serviceret mange tilfredse kunder gennem årene, og vores cykelværksted laver alle typer af cykler. Derfor har vi kunder fra bl.a. Lystrup, Egå og Risskov samt mange andre steder i Aarhus og omegn.

Så hvis du leder efter en professionel og dygtig cykelmekaniker, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Cykelreparation med moderne værktøj og udstyr

Vi tilbyder alle former for cykelreparation, og vi bestræber os altid på at få cyklen klar så hurtigt som muligt, men det afhænger naturligvis også af adgangen til eventuelle reservedele.​

Vores cykelmekaniker kan blandt andet tilbyde:

  • Reparation gear
  • Udskiftning af kæde
  • Udskiftning af bremser
  • Lapning af punkteret slange
  • Udskiftning af slange og dæk
  • Reparation af indvendig krank
  • Anden reparation af cykel​

Vi er en certificeret cykelhandler​

Vi lægger stor vægt på både kvalitet og faglighed, og derfor er vi medlem af Danske Cykelhandleres certificeringsordning.

Certificeringen markedsføres under navnet "Din Cykelfagmand – certificeret cykelhandler”. Certificeringen stiller store krav til os, og derfor opdaterer vi løbende vores viden, ligesom vi har det mest moderne værktøj og udstyr til reparation af cykler.

Samtidig er vi tilknyttet Cykelbranchens Garantiordning, så du har en ekstra sikkerhed, hvis du bliver utilfreds med vores cykelreparation.

Kontakt din nye cykelmekaniker og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kigge forbi eller at ringe til os for at få en snak med din nye cykelmekaniker om dit problem eller om dine ønsker samt om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på en reparation af cykel til dig.

Du kan ringe til os på telefon 86 22 82 66 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mosquitolystrup@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Firma

Mosquito Center Lystrup​

CVR: 27339417

Kontakt

Telefon: 86 22 82 66

E-mail: mosquitolystrup@gmail.com